Ingrediente
●
Sare,piper,boia dulce
1 lingura
●
Cimbru uscat
1 lingurita
optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fileul de porc se taie felii cam de 1 cm grosime.
Se aranjeaza intr-o tava de cuptor.
Pas 2
Peste carne presarati sare, piper, boia dulce si cimbru.
Pas 3
Cateii de usturoi se taie felii subtiri si se pun cate 3-4 felii pe fiecare bucata de carne.
Stropiti carnea cu putin ulei.
Pas 4
Turnati in tava vinul si jumate de pahar de apa, puneti tava la cuptor preincalzit la 200 grade timp de 40-45 de minute.
Pas 5
In acest timp ar cam trebui sa se evapore din lichid si ramane un pic de sos pe care il puteti servi pe langa carne.
File-ul recomand sa-l serviti imediat, fierbinte, dupa ce se raceste devine mai sec si dens.
Ceafa ar trebui sa fie ceva mai frageda, la fel si pulpele dezosate de pui.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)