Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Cașcaval
80 g
să fie ras fin
●
Mărar
1 lingura
am în vedere mărar tocat - este opțional și puteți folosi orice verdeață vă place, sau nimic
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol puneți laptele și ouăle, mixați bine cu un tel sau mixer.
Pas 2
Adăugați făina și praful de copt.
Pas 3
Amestecați insistent și bine, să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Acum puneți uleiul, verdeața (aici mărar tocat) și cașcavalul ras fin.
Pas 7
Puneți câte 2 linguri de aluat în fiecare loc de vafă și nivelați cu o lingură sau spatula să se umple bine spațiile.
Pas 8
Le coaceți timp de 15-20 de minute la cuptor preîncălzit la 180 de grade.
Pas 9
Apoi atent le răsturnați din forme în tava de cuptor, vă ajutați cu o mănușă sau prosop.
Pas 10
Le mai puneți 2-3 minute în cuptor și apoi le serviți cum vă place - simplu cu un iaurt sau smântână/brânză, cu o salată sau ca bază pentru diverse aperitive.
Poftă Bună!
Cantitate:
7 buc
(7-8 gofre)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: