Ingrediente
●
Ulei
50 ml
eu folosesc de obicei ulei de masline
●
Pasta de rosii
2 linguri
●
Sare
1 lingurita
potriviti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati dovleceii si-i treceti prin razatoarea medie.
Pas 2
Incalziti bine uleiul intr-o tigaie mai mare si adaugati la calit dovleceii.
Pas 3
Amestecati periodic si caliti la foc mediu, pana dovleceii nu mai au deloc zeama/apa si incep sa se rumeneasca.
Pas 4
Intr-o alta tigaie mai mica caliti in ulei ceapa tocata marunt, pana se rumeneste frumos.
Pas 5
Adaugati repede 2-3 linguri de pasta de rosii, amestecati bine si mai caliti 2 minute.
Pas 6
Adaugati aceasta compozitie de ceapa cu rosii peste dovleceii caliti, amestecati bine.
Potriviti de sare, mai calitit totul impreuna inca 5 minute si inchideti focul.
Pas 7
Lasati putin sa se racoreasca, apoi serviti - este la fel de buna calda sau rece, o puteti pastra pana la 5-6 zile in frigider.
Este foarte, foarte buna si cu eforturi minime!
Pofta Buna!
Cantitate:
400 g
(un bol mediu)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)
Colectii:
Mancaruri cu LEGUME,
Garnituri,
Salate de post,
Mancaruri de Post,
Mancaruri dietetice,
Mancaruri vegetariene,
Mancaruri diverse copii,
Aperitive cu Branza, Oua, Legume,
Mancaruri low-carb cu legume