Ingrediente
●
Piept de pui
500 g
dezosat si fara piele
●
Cartofi albi/galbeni
3 buc
mai mari
●
Maioneza
200 g
eu am pus smantana
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper si se aranjeaza intr-o tava de cuptor adanca, unsa cu putin ulei(optional).
Pas 2
Cartofii ii taiati felii subtiri - de 2-3mm si le puneti peste pieptul de pui - presarati putina sare si piper deasupra.
Pas 3
Ungeti cartofii deasupra cu maioneza sau smantana.
Pas 4
Si presarati cascaval dat prin razatoare.
Pas 5
Acoperiti-o cu folie de aluminiu si o dati la cuptor preincalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 45 de minute - 1 ora.
Pas 6
Cu 10 minute inainte sa scoateti tava din cuptor desfaceti folie de pe tava si lasati sa se rumeneasca cascavalul.
Eu totusi mai testez cartofii cu cutitul, daca intra usor ca in unt, sunt gata - atunci scot si folia.
Pas 7
Si gata, serviti mancarea calda cu orice legume va plac.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)