Ingrediente
●
Piept de pui
500 g
dezosat și fără piele
●
Cartofi albi/galbeni
3 buc
mai mari
●
Maioneză
200 g
eu am pus smântână
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se taie felii subțiri, se condimentează cu sare și piper și se aranjează într-o tavă de cuptor adâncă, unsă cu puțin ulei (optional).
Pas 2
Cartofii îi tăiați felii subțiri - de 2-3mm și le puneți peste pieptul de pui - presărați puțină sare și piper deasupra.
Pas 3
Ungeți cartofii deasupra cu maioneză sau smântână.
Pas 4
Și presărați cașcaval dat prin răzătoare.
Pas 5
Acoperiți-o cu folie de aluminiu și o dați la cuptor preîncălzit la 200 de grade, pentru aproximativ 45 de minute - 1 oră.
Pas 6
Cu 10 minute înainte să scoateți tava din cuptor, desfaceți folia de pe tavă și lăsați să se rumenească cașcavalul.
Eu totuși mai testez cartofii cu cuțitul, dacă intră ușor ca în unt, sunt gata - atunci scot și folia.
Pas 7
Și gata, serviți mâncarea caldă cu orice legume vă plac.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)