Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Lapte batut/iaurt/chefir
150 ml
●
Coaja de portocala rasa
1 lingurita
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Mandarine
5 buc
sau mai multe, le puteti inlocui cu alte fructe preferate
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol turnati laptele, kefirul si uleiul.
Pas 2
Adaugati zaharul si coaja rasa de lamaie, amestecati bine.
Pas 3
La final puneti faina si praful de copt, amestecati cu un tel pana aluatul este neted si fara cocoloase.
Pas 4
Asta a fost tot cu aluatul, este foarte simplu si rapid.
Pas 5
Il turnati si distribuiti uniform(cu lingura) intr-o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt.
Eu am folosit tava de aragaz cu 4 ochiuri.
Pas 6
Deasupra puneti felii de mandarine.
Pas 7
Puneti in cuptor preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute, sau pana se rumeneste frumos.
Pas 8
Cand se mai raceste, o taiati bucati potrivite.
Pas 9
La textura este bine, nu extraordinar de pufoasa, dar moale si aromata.
Pas 10
Foarte buna si cu aroma de iarna :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(o tava mare de aragaz)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)