Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Lapte bătut/iaurt/chefir
150 ml
●
Coajă de portocală rasă
1 lingurita
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Mandarine
5 buc
sau mai multe, le puteți înlocui cu alte fructe preferate
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol turnați laptele, kefirul și uleiul.
Pas 2
Adăugați zahărul și coaja rasă de lămâie, amestecați bine.
Pas 3
La final puneți făina și praful de copt, amestecați cu un tel până aluatul este neted și fără cocoloașe.
Pas 4
Asta a fost tot cu aluatul, este foarte simplu și rapid.
Pas 5
Îl turnați și distribuiți uniform (cu lingura) într-o tavă de cuptor așternută cu hârtie de copt.
Eu am folosit tava de aragaz cu 4 ochiuri.
Pas 6
Deasupra puneți felii de mandarine.
Pas 7
Puneți în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute, sau până se rumenește frumos.
Pas 8
Când se mai răcește, o tăiați bucăți potrivite.
Pas 9
La textură este bine, nu extraordinar de pufoasă, dar moale și aromată.
Pas 10
Foarte bună și cu aromă de iarnă :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(o tavă mare de aragaz)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)