Încă un an în urmă nu m-aș fi gândit să pun pe site rețeta de Cappuccino, era cumva logic că îl pot savura oricând la o cafenea în oraș, cu familia sau prietenii. Dar fiindcă nu se mai putea ieși ca înainte, am dus dorul de un Cappuccino bun, așa că am învățat să-l facem delicios în casă. Este minunat pentru că se poate adapta la orice gusturi - cafea espresso sau ness, decaf, inka (fetele mele zic Inkaccino). Dimineața îl puteți pregăti normal, cu lapte simplu sau vegetal, iar seara de o poftă merge cu cafea decaf.
Bineînțeles spuma de lapte o face minunat un aparat de preparat cafeaua, din acela mai profi, dar am vrut să vă arăt în această rețetă cum o puteți pregăti banal, fără ustensile deosebite și la îndemână. Apoi o puteți îndulci după preferințe cu orice vă place, eu am ales aici cuburile de zahăr brun Margaritar - Sugars of the World, pentru un plus de gust de caramel.
Inspirați de destinațiile de vacanță și cele mai frumoase locuri de pe pământ, cei de la Margaritar au dezvoltat gama Sugars of the World - Zahăr brun din trestie de zahăr din țări exotice. Aceasta conține produse exclusive din zahăr brun. El este un produs potrivit atât pentru coacere, precum și pentru îndulcirea băuturilor datorită gustului său asemănător caramelului. Puteți afla și voi mai multe despre produsele noi, accesând pagina lor.