Inca un an in urma nu m-as fi gandit sa pun pe site reteta de Cappucino, era cumva logic ca il pot savura oricand la o cafenea in oras, cu familia sau prietenii. Dar fiindca nu se mai putea iesi ca inainte, am dus dorul de un Cappucino bun, asa ca am invatat sa-l facem delicios in casa. Este minunat pentru ca se poate adapta la orice gusturi - cafea espresso sau ness, decaf, inka(fetele mele zic Inkaccino). Dimineata il puteti pregati normal, cu lapte simplu sau vegetal, iar seara de o pofta merge cu cafea decaf.
Bineinteles spuma de lapte o face minunat un aparat de preparat cafeaua, din acela mai profi, dar am vrut sa va arat in aceasta reteta cum o puteti pregati banal, fara ustensile deosebite si la indemana. Apoi o puteti indulci dupa preferinte cu orice va place, eu am ales aici cuburile de zahar brun Margaritar - Sugars of the World, pentru un plus de gust de caramel.
Inspirati de destinatiile de vacanta si cele mai frumoase locuri de pe pamant, cei de la Margaritar au dezvoltat gama Sugars of the World - Zahar brun din trestie de zahar din tari exotice. Aceasta contine produse exclusive din zahar brun. El este un produs potrivit atat pentru coacere, precum si pentru indulcirea bauturilor datorita gustului sau asemanator caramelului. Puteti afla si voi mai multe despre produsele noi, accesand pagina lor.