Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Făină albă calitate superioară
200 g
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Bicarbonat de sodiu
0.5 lingurite
este opțional, dar face checul puțin mai pufos
●
Ciocolată neagră/amăruie
80 g
procent - 60-80%
●
Esență de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Topiți untul într-o cratiță, apoi lăsați să se răcorească.
Pas 2
Ciocolata se taie bucățele mici.
Pas 3
Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol - făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Pas 4
Adăugați ciocolata mărunțită în compoziția uscată.
Pas 5
Apoi amestecați toate ingredientele "umede" - laptele, untul, ouăle și esența de vanilie.
Pas 6
Adăugați compoziția lichidă la cea uscată, amestecați bine.
Pas 7
Cam așa arată compoziția finală.
Pas 8
Turnați aluatul într-o formă de chec (de 24x10 cm este aici), dacă nu este de silicon, așterneți tava cu hârtie de copt.
Pas 9
Se ține în cuptor la temperatura de 200 de grade timp de 40-45 de minute, până trece testul scobitorii.
Îl scoateți și lăsați să se răcească timp de o oră chiar în tava de chec, apoi îl mutați pe o farfurie și mai lăsați 1-2 ore.
Pas 10
Și aici câteva brioșe, sunt la fel de bune ca și checul.
Pas 11
După ce se răcește, checul se taie și se savurează - este ceva extraordinar cum se simt acele bucățele de ciocolată topită în combinație cu aluatul poros și moale.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 buc
(1 chec mediu)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (26 voturi)