Ingrediente
●
Drojdie instant
2 linguri
Am folosit-o pe cea de la Dr.Oetker
●
Făină albă calitate superioară
350 g
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Amestecați toate ingredientele, fără a adăuga apă.
Pas 2
Adăugați apă și amestecați cu o lingură, până se prinde făina, sau în aparat de făcut aluat.
Pas 3
Frământați bine cu mâinile, aluatul trebuie să fie moale și lipicios. Acoperiți aluatul cu o folie alimentară și lăsați aproximativ 40-45 de min să crească.
Înainte să-l întindeți în tigaia de pizza vă ungeți bine pe mâini cu ulei și lucrați cu el. Eu îl întind bine cu mâinile.
Cantitate:
500 g
(Cantitatea de aluat ajunge pentru 2 pizza medii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
5 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)