Si cand spun 3 legume nu am in vedere cartofii, ceapa si morcovii - cele mai des folosite legume in postul traditional. Sunt foarte bune, dar din pacate tinerea postului ar mai impune adaugarea si de alti nutrienti care sa inlocuiasca produsele de origine animala. Aici in reteta folosesc 3 legume de baza din bucataria vegetariana, principalele surse de proteina - fasole, linte si naut.
Bun, si daca voi tineti post dar eu tin regim de slabire (dap, acum m-am umplut si eu cu curaj :), trebuia sa gasesc retete care sa satisfaca ambele nevoi - deci bineinteles am apelat la Cartea de retete de la Hergehelia.
Chiftelutele le-am ochit mai demult, acum le-am facut si am fost impresionata cat de simple, gustoase, satioase, dietetice au fost. Legumele le puteti fierbe acasa sau le cumparati la conserva, gata fierte - eu asa am facut, am fost mai comoda. In plus am dublat cantitatile de la reteta de baza, pt ca sa fie mai multe si sa ne ajunga pe 2-3 zile, se pastreaza f.bine la frigider.
Le recomand cu incredere, sunt pline de fibre si vitamine - chiar si Sofia a mancat din ele, deci sigur au trecut testul :)