Ingrediente
●
Ridiche roșie
10 buc
cam 2-3 legături
●
Sare
0.5 lingurite
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ouăle le fierbeți, răciți în apă rece și curățați.
Pas 2
Ridichile și ceapa se curăță și se spală bine.
Pas 3
Într-un bol mai adânc tăiați ridichile rondele.
Pas 4
Apoi ceapa verde o tăiați mărunt, adăugați la ridichi.
Pas 5
Urmează ouăle tăiate bucăți mici.
Pas 6
Și acum smântâna și sarea - amestecați bine cu o lingură și potriviți de sare.
Pas 7
Vă recomand să o ungeti cu smântână chiar înainte de servire, dacă stă mai mult, ridichile lasă apă și salata devine mai lichidă.
Delicioasă, o puteți servi așa simplă cu pâine sau ca garnitură la orice mâncare preferată.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (7 voturi)