Ingrediente
●
Piper negru
0.25 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Conopida se spala si se desface pe bucatele.
Pas 2
Se pun intr-o cratita mai mare, turnati apa si puneti la fiert. Cand incep sa fiarba lasati 10 minute.
Pas 3
Apoi o scurgeti bine de apa, si bine ar fi chiar s-o clatiti cu putina apa rece.
Pas 4
Apoi o puneti intr-un bol, presarati 1 lingurita de sare, putin piper si usor scuturati ca sa se distribuie pe toate bucatile.
Pas 5
Puneti tigaia pe foc sa se incalzeasca cu ulei.
In acest timp bucatile de conopida le treceti prin faina.
Pas 6
Ouale se bat bine cu o furculita, se adauga putina sare si piper.
Dupa ce treceti conopida prin faina o puneti in farfuria cu ou si intoarceti pe toate partile sa se acopere uniform peste tot cu ou.
Pas 7
Conopida astfel pregatita se pune in tigaia cu ulei incalzite bine.
Pas 8
Rumeniti conopida bine pe toate partile.
Pas 9
Apoi o scoateti pe un prosop de hartie si lasati putin sa se racoreasca.
Pas 10
Se serveste calda cu un sos sau o alta mancare, salata preferata.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (9 voturi)