Ingrediente
●
Zahar
100 g
puneti dupa gust si preferinte
●
Scortisoara
1 lingurita
●
Miere
2 linguri
optional, pentru servit
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Dovleacul se curata, se spala bine si se taie felii mai mari.
Il puneti intr-o tava de cuptor asternuta cu folie de aluminiu.
Pas 2
Acoperiti bine feliile de dovleac cu folie si puneti tava la cuptor pentru 30-40 de minute la 200 de grade.
Pas 3
Dupa acest timp desfaceti folia si incercati dovleacul daca s-a copt - infigeti un cutit, daca intra usor si repede este gata. Daca mai este tare, il acoperiti si mai lasati 10 minute.
Pas 4
Dovleacul moale si copt il presarati cu zahar si scortisoara si il puneti asa dezvelit la cuptor pentru inca 15 minute.
Pas 5
Se serveste cald cu miere deasupra sau il puteti pune in mancarurile copiilor, in placinte, budinci, chec-uri si bineinteles sa-l congelati portii mici pentru iarna.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(depind de marimea dovleacului)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)