Paste cu fructe de mare

S
Paste cu fructe de mare

NOUA NE PLAC FOARTE MULT FRUCTELE DE MARE,DAR SIMPLU SI BUN SUNT IN VARIANTA DE PASTE.SPER SA VA PLACA!

Ingrediente

Fructe de mare congelate
700 g
O PUNGA DE 500 SI INK UNA DE SCOICI LA 200
File pangasius congelat
120 g
PUTETI FOLOSII SI PROASPAT
Smantana dulce 30%
6 linguri
Vin alb
1 pahar
EU NU AM AVUT SI AM PUS APA
Piper negru macinat
5 g
DIN OKI,DUPA GUST
Praz
1 pahar
JUMATATE DE P¨RAZ CURATAT SI TAIAT RONDELE,ATAT PARTE ALBA CAT SI VERDE
Ulei de masline
3 linguri
SE POATE PUNE SI DE FLOAREA SOARELUI
Paste
240 g
60G PT PORTIE

Pasi de urmat

Pas 1

FRUCTELE DE MARE SI PESTELE SE DECONGELEAZA(LA MINE AU FOST DECONGELATE DIN TIMP).

INTR-O TIGAIE PUNEM ULEIUL DE MASLINE SI PRAZUL LA CALIT PUTIN

Paste cu fructe de mare - Pas 1
Pas 2

DUPA CE S-A CALIT PUTIN PRAZUL ADAUGATI FRUCTELE DE MARE

Paste cu fructe de mare - Pas 2
Pas 3

FILEUL DE PANGASIUS TAIAT CUBULETE

Paste cu fructe de mare - Pas 3
Pas 4

SI PAHARUL DE VIN,IN CAZUL MEU APA,SI LASATI SA FIARBA SI SA SA SCADA PUTIN DIN LICHID

Paste cu fructe de mare - Pas 4
Pas 5

ADAUGATI SMANTANA

Paste cu fructe de mare - Pas 5
Pas 6

PIPERUL,SI LASATI LA INGROSAT PUTIN,SOSUL NU TREB SA FIE NICI LIKID NICI PREA GROS,SI GATA SOSUL

Paste cu fructe de mare - Pas 6
Pas 7

INTRE TIMP,ATI FIERT PASTELE DUPA TIMPUL INDICAT PE PAKET,LE SCURGETI SI LE ADAUGATI PESTE SOS

Paste cu fructe de mare - Pas 7
Pas 8

AMESTECATI BINE SI GATA BUNATATEA DE PASTE.

LE PUTETI SERVII CU PUTINA VERDEATA DEASUPRA SI  LAMAIE,EU N-AM MAI APUCAT SA  PUN LA PREZENTARE SI ASEZONATI DUPA CUM VA PLACE,PT K FRUCTELE DE MARE SUNT PUTIN SARATE,EU PREFER SA NUMAI PUN CAND LE GATESC,ISI PUNE FIECARE DUPA GUST.

POFTA BUNA!

Paste cu fructe de mare - Pas 8

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 kg (APROXIMATIV)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 50 min
Data publicarii:
Sursa: SITE FRANCEZ

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !