Ingrediente
●
Ceapa rosie
1 buc
(mica)
●
Patrunjel
1 buc
(5 fire)
●
Sare si piper
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Fierbem pastele dupa timpul indicat pe ambalaj, dupa care le scurgem, le trecem pe sub un jet de apa rece si le punem intr-un castron.
2
Pregatim legumele pentru sos, le spalam si le taiem bucati. Eu am avut o ceapa cam mare, asa ca am folosit doar jumatate.
3
Bagam aceste legume la blender impreuna cu maioneza,mustarul, o lingura de pasta de tomate mai puteti pune si sare, piper dupa gust.
4
Mixam bine totul la blender si obtinem acest sos. Folosim cat vrem din el la paste, iar daca ramane se pote pastra la frigider intr-un vas cu capac ermetic.
5
Amestecam pastele cu sosul si putem servi.
POFTA BUNA!
Cantitate:
2 buc
(portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
25 min
Data publicarii: