Ingrediente
●
Sifon / apa minerala
1 buc
1 cană
●
Ulei
1 buc
o jumătate de cană
●
Gem
3 linguri
eu am pus de gutui
●
Sare
1 buc
un praf de sare
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Merisoare
100 g
fructe din compot, visine, etc.
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
Amestecăm gemul cu zahărul.
3
Punem un praf de sare. Adăugăm alternativ în reprize uleiul și apa minerală.
4
Amestecăm făina cu cacaua și praful de copt., turnăm amestecul în ploaie peste compoziția de gem, amestecând până la omogenizare.
5
Adăugăm fructele (eu am pus vișine congelate) și amestecăm.
6
Turnăm compoziția într-o tavă (cu dimensiunile de aproximativ 30*20 cm tapetată cu hârtie de copt).
7
O punem la cuptor pentru circa 40 de minute.
8
O lăsăm să se răcească, apoi o feliem.
9
Poftă bună, bună!
Cantitate:
40 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
65 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)