Ingrediente
●
Ulei
15 linguri
eu folosesc de floarea soarelui
●
Faina alba calitate superioara
15 linguri
●
Praf de copt
1 buc
stins cu suc de lamaie
●
Scortisoara macinata
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Se curata merele, se razalesc si se amesteca cu zahar dupa gust. Se storc de zeama si se adauga scortisoara.
2
Se bat bine ouale cu zaharul.
3
Se adauga uleiul si laptele, se amesteca.
4
Se adauga faina si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.
5
Se mixeaza bine sa nu ramana cocoloase.
6
Intr-o tava asternuta cu hartie de copt se toarna jumatate din aluat.
7
Apoi se pune umplutura de mere, eu o aplatizez intre maini. Puteti adauga in umplutura o mana de gris dar eu prefer sa nu sa fie mai "umeda" prajitura.
8
Si apoi se toarna deasupra cealalta jumatate de aluat.
9
Se da la cuptorul preincalzit la 180-200 grade pentru aproximativ 40 minute. Trebuie sa fie rumena deasupra si sa treaca testul scobitorii.
Cantitate:
1 buc
(10 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)