Niste prajiturele absolut deosebite si delicioase.Chiar e o placere sa le mananci.
Baza acestor prajituri o constituie aluatul de la fursecurile " Poveste", pe care de asemenea le gasiti la "retetele utilizatorilor" de pe site. De fapt cele doua retete se completeaza, la prima se folosesc 4 galbenusuri, la cea de-a doua - 4 albusuri.Puteti sa nu va complicati cu cosuletele-minitarte si sa le faceti cu biscuiti, rezultatul este acelasi.
Nu se fac deloc greu. Eu aveam o retinere in privinta bezelei, dar se face foarte usor si mi-a iesit din prima, fara probleme. Aceasta bezea se numeste elvetiana si se face la cald, din ea se fac si bezelele la cuptor, inca nu am incercat. Dar in aceasta reteta se foloseste ca atare, ca si crema. Se poate folosi si la umplerea torturilor.
Va recomand sa le incercat cat mai repede, se topesc in gura pur si simplu.
Ca si o observatie, deoarece ies destul de multe, circa 40 bucati, eu le fac, de obicei, din jumatate de ingrediente.