Niște prăjiturele absolut deosebite și delicioase. Chiar e o plăcere să le mănânci.
Baza acestor prăjituri o constituie aluatul de la fursecurile "Poveste", pe care de asemenea le găsiți la "rețetele utilizatorilor" de pe site. De fapt cele două rețete se completează, la prima se folosesc 4 gălbenușuri, la cea de-a doua - 4 albușuri. Puteți să nu vă complicați cu coșulețele-minitarte și să le faceți cu biscuiți, rezultatul este același.
Nu se fac deloc greu. Eu aveam o reținere în privința bezelei, dar se face foarte ușor și mi-a ieșit din prima, fără probleme. Această bezea se numește elvețiană și se face la cald, din ea se fac și bezelele la cuptor, încă nu am încercat. Dar în această rețetă se folosește ca atare, ca și cremă. Se poate folosi și la umplerea torturilor.
Vă recomand să le încercați cât mai repede, se topesc în gură pur și simplu.
Ca și o observație, deoarece ies destul de multe, circa 40 bucăți, eu le fac, de obicei, din jumătate de ingrediente.