Ingrediente
●
Piscoturi
2 buc
2 pachete mici
●
Fructe de padure
400 g
fructe congelate
●
Suc de fructe de padure
500 ml
●
Zahar
250 g
o cana plina
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
Fructe le dezghetam si le amestecam bine cu jumatate de cana de zahar.
3
Batem albusurile spuma tare, cu cealalta jumatate de cana de zahar. Adaugam mascarponele si amestecam cu mixerul pana devine o crema fina.
4
Mixam fructele pana devin un sos gros.
5
Frisca se face conform instructiunilor de pe cutie si se amesteca cu crema fina de mascarpone. Adaugam 3 - 4 linguri de sos de fruste si amestecam cu mixerul.
6
Asa trebuie sa arate crema.
7
Urmeaza asamblarea.
Pe o tava punem un strat subtire de crema. Piscoturile se inmoaie in sucul de fructe - foarte repede, sa nu absoarba prea mult suc ca se vor inmuia prea mult.
8
Eu am pus cate 10 piscoturi pe strat. Dupa ce asezam primul strat, adaugam crema din belsug.
9
Adaugam si al doilea rand de piscoturi si imbracam totul in crema.
10
Sosul ramas eu l-am pus deasupra. Reteta originala nu e asa, se pune doar deasupra un strat fin de sos. Mie mi s-a parut ca e mai bun cu sos din belsug.
Pofta buna!
Cantitate:
10 buc
(10 portii mari)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)