SARMALE INTOARSE

SARMALE  INTOARSE

Inchei cu aceasta reteta,draga mie, postariile mele pentru Concursul Heinner. Le-am numit Sarmale intoarse, deoarece varza se afla in interior si carnea in afara.Cantitatiile de la aceasta reteta le faceti dupa cum doriti,dupa cat de multe doriti sa mancati sau cate persoane sunteti.Deci nu ca la sarmalele normale de la 30 in sus. Aceasta reteta am scris-o cu multi ani in urma aici,cand exista si Forum. Imi amintesc ca poza de mai sus am postat-o si pe alt site, spunand ca-mi apartine si am fost acuzata ca am furat-o de pe Lalena, fiind postata acolo de unu tiki si a venit cu poza identica. Mama, ce mi-a facut.!!! Adevarul este ca acolo eram cu numele meu normal, si nu am scris ca Lalena ma cheama tiki. Deci m-am plagiat pe mine. Doresc sa faceti aceasta reteta ca este interesanta si gustoasa. La acest concurs eu am postat mai multe retete, deoarece le aveam pozate pas cu pas pentru a le posta aici, dar timpul nu mi-a permis si am tot amant. Acest concurs m-a mobilizat sa-mi fac si ordine si vad ca a prins si bine avandu-le. Multumesc Lena pentru tot ce faci pentru noi, impartasiindu-ne din secretele tale, si incantandu-ne cu minunatele retete. Acest site culinar, mi-e tare drag, deoarece a fost primul in care m-am inscris cu ani in urma. Doresc tuturor concurentiilor succes, si sunt sigura ca ar fi dorit mult mai multi sa participe, dar nu au avut timp. Deci nu cred ca se potriveste: "Cel mai bun sa castige", deoarece probabil cei mai buni nu au participat. MULTUMESC din nou pentru tot.

Ingrediente

Cotlet de porc
1.5 kg
Varza
1.5 kg
Bulion
0.7 ml
Cimbru
1 linguri
uscat
Sare
0.5 lingurite
Piper negru
0.5 lingurite

Pasi de urmat

1

Ca sa nu fie pasi asa multi, le-am mai contopit. Catitatiile  pot fi mai mari sau mai mici depinde de numarul de persoane. Cotletul se taie felii, se bate cu un ciocan sa devina mai subtiri, apoi se sareaza si pipereaza.

 

 

 

2

Aici la varza nu am postat tot, deoarece fiecare sa o faceti cum doriti. Deci se caleste inainte de a forma sarmalele. Eu am facut tot timpul cu varza acra, dar cred ca merge si cu dulce,ca doar se fac sarmale si cu vz.dulce. Am calit-o in ulei si am adaugat putin cimbru si rosii. Atat.

3

Se ia o felie de carne si se pune o lingura plina cu varza calita pe o marginea bucatii. Apoi se ruleaza si se baga si capetele in interior,exact ca la foaia de varza la sarmalele normale. Apoi se pun intr-o tava care merge in cuptor

4

Peste carne turnam bulionul, un pahar cu apa, si cimbru am pus eu (acele cuburi sunt de cimbru congelat),si vad ca aici am pus si cateva bucatele de rosii.

5

Aici este alta tava. Deci lichidul aproape sa le acopere.

6

Se baga in cuptorul incins la 200 grade, pentru o ora. Eu in acest timp le-am intors o data. Numai carnea trebuie sa se faca care este destul de subtire, deoarece varza este facuta. Gata. Nu ca e fost simplu ?

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 2 kilograme
Timp de preparare: 120 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 120 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !