Cotlete de porc si legume la gratar

Cotlete de porc si legume la gratar

Daca tot e mai sanatos sa frigem carnea, nu sa o prajim si sa nu o consumam cu cartofi ci cu legume sau salata, eu m-am comformat. Oricum nu consum carne de porc decat de 2 ori pe an, dar de data asta am avut pofta si am pregatit-o ok, cred.

Ingrediente

Cotlet de porc
4 buc
Ciuperci champinion
15 buc
(micute)
Ceapa rosie
1 buc
Ceapa galbena
1 buc
Ardei gras rosu
1 buc
Condiment pentru porc
1 lingurite
Cimbru uscat
1 linguri

Pasi de urmat

1

Condimentam cotletele si ne pregatim legumele. Curatam, spalam cepele si le taiem pe jumatate, iar ciupercilor le inlaturam piciorusele.

2

La lel si ardeiul trebuie curatat,  spalat si taiat in patru.

3

Incingem gratarul si punem carnea si ce mai incape pe langa pentru prima transa.

4

Dupa ce am fript carnea, procedam la fel si cu legumele.

5

Le servim impreuna si vor forma o masa delicioasa.

    POFTA    BUNA !

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !