Cotlete de porc si legume la gratar

Cotlete de porc si legume la gratar

Daca tot e mai sanatos sa frigem carnea, nu sa o prajim si sa nu o consumam cu cartofi ci cu legume sau salata, eu m-am comformat. Oricum nu consum carne de porc decat de 2 ori pe an, dar de data asta am avut pofta si am pregatit-o ok, cred.

Ingrediente

Cotlet de porc
4 buc
Ciuperci champinion
15 buc
(micute)
Ceapa rosie
1 buc
Ceapa galbena
1 buc
Ardei gras rosu
1 buc
Condiment pentru porc
1 lingurite
Cimbru uscat
1 linguri

Pasi de urmat

1

Condimentam cotletele si ne pregatim legumele. Curatam, spalam cepele si le taiem pe jumatate, iar ciupercilor le inlaturam piciorusele.

2

La lel si ardeiul trebuie curatat,  spalat si taiat in patru.

3

Incingem gratarul si punem carnea si ce mai incape pe langa pentru prima transa.

4

Dupa ce am fript carnea, procedam la fel si cu legumele.

5

Le servim impreuna si vor forma o masa delicioasa.

    POFTA    BUNA !

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !