Cotlete de porc și legume la grătar

Cotlete de porc și legume la grătar

Dacă tot e mai sănătos să frigem carnea, nu să o prăjim și să nu o consumăm cu cartofi ci cu legume sau salată, eu m-am conformat. Oricum nu consum carne de porc decât de 2 ori pe an, dar de data asta am avut poftă și am pregătit-o ok, cred.

Ingrediente

Cotlet de porc
4 buc
   
Ciuperci champinion
15 buc
(micuțe)
Ceapă roșie
1 buc
   
Ceapă galbenă
1 buc
   
Ardei gras roșu
1 buc
   
Condiment pentru porc
1 lingurita
   
Cimbru uscat
1 lingura
   

Pași de urmat

Pas 1

Condimentăm cotletele și ne pregătim legumele. Curățăm, spălăm cepele și le tăiem pe jumătate, iar ciupercilor le înlăturăm piciorușele.

Cotlete de porc și legume la grătar - Pas 1
Pas 2

La fel și ardeiul trebuie curățat, spălat și tăiat în patru.

Cotlete de porc și legume la grătar - Pas 2
Pas 3

Încingem grătarul și punem carnea și ce mai încape pe lângă pentru prima tranșă.

Cotlete de porc și legume la grătar - Pas 3
Pas 4

După ce am fript carnea, procedăm la fel și cu legumele.

Cotlete de porc și legume la grătar - Pas 4
Pas 5

Le servim împreună și vor forma o masă delicioasă.

    POFTĂ    BUNĂ !

Cotlete de porc și legume la grătar - Pas 5

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 buc (porții)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregătire: 40 min
Data publicării:

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!