Ingrediente
●
Ciuperci champinion
15 buc
(micuțe)
●
Condiment pentru porc
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Condimentăm cotletele și ne pregătim legumele. Curățăm, spălăm cepele și le tăiem pe jumătate, iar ciupercilor le înlăturăm piciorușele.
Pas 2
La fel și ardeiul trebuie curățat, spălat și tăiat în patru.
Pas 3
Încingem grătarul și punem carnea și ce mai încape pe lângă pentru prima tranșă.
Pas 4
După ce am fript carnea, procedăm la fel și cu legumele.
Pas 5
Le servim împreună și vor forma o masă delicioasă.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării: