Ingrediente
●
Patrunjel tocat
1 buc
legatura
●
Ulei de masline
5 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatam pestele si il spalam bine. Dam pe razatoare morcovii si telina, taiem o ceapa si adeii grasi de marime potrivita. Ungem tava cu vreo 2 linguri de ulei si facem un "pat" din aceste legume plus patrunjelul tocat.
Pas 2
Luam pestele, il frecam bine cu o lingura de sare si il punem in tava peste legume. Taiem cealalta ceapa, rosiile si lamaia felii.
Pas 3
Bagam si in burta pestelui ceva legume,lamaie, putin patrunjel si rozmarin. Crestam pestele pe deasupra in 5-6 locuri, in care bagam jumatati de felii de lamaie, iar cu restul de legume ramase decoram frumos pe langa peste si pe deasupra.
Pas 4
Presaram sare, piper si rozmarin dupa gust, punem uleiul de masline, vinul si putina apa. Bagam tava in cuptorul preincalzit cam 30-45 de minute. POFTA BUNA!
Cantitate:
6 buc
(portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii: