Ingrediente
●
Pătrunjel tocat
1 buc
legătură
●
Ulei de măsline
5 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățăm peștele și îl spălăm bine. Dăm pe răzătoare morcovii și țelina, tăiem o ceapă și ardeii grași de mărime potrivită. Ungem tava cu vreo 2 linguri de ulei și facem un "pat" din aceste legume plus pătrunjelul tocat.
Pas 2
Luăm peștele, îl frecăm bine cu o lingură de sare și îl punem în tavă peste legume. Tăiem cealaltă ceapă, roșiile și lămâia felii.
Pas 3
Băgăm și în burta peștelui ceva legume, lămâie, puțin pătrunjel și rozmarin. Crestăm peștele pe deasupra în 5-6 locuri, în care băgăm jumătăți de felii de lămâie, iar cu restul de legume rămase decorăm frumos pe lângă pește și pe deasupra.
Pas 4
Presărăm sare, piper și rozmarin după gust, punem uleiul de măsline, vinul și puțină apă. Băgăm tava în cuptorul preîncălzit cam 30-45 de minute. POFTĂ BUNĂ! 
Cantitate:
6 buc
(porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării: