Ingrediente
●
Caracatita
1 buc
in jur de 1 kg
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalam caracatita bine si o lasam la scurs.
Pas 2
O curatam, scoatem ochii si o taiem in 8 bucati - o punem putin in sita sa se scurga de apa.
Pas 3
Punem piciorusele de caracatita intr-o tigaie, atentie, dar fara apa pentru ca isi va lasa ea apa si o lasam sa fiarba circa 1 ora. In cazul in care nu mai are zeama turnam un pahar de apa peste ea si se fierbe totul la foc mic cu capacul pus.
Pas 4
Dupa ca a fiert, intr-un shaker punem otetul, uleiul, piperul,cimbru si cei 3 catei de usturoi taiat bucatele si batem putin pana devine totul un sos.
Pas 5
Adaugam sosul obtinut peste caracatita si mai fierbem cateva minute.
Pas 6
Punem bucatile de caracatita intr-o farfurie si le taiem bucatele. In shaker pui 1 lingura de otet, putin cimbru, putin piper si 5 linguri ulei de masline si batem putin. Sosul obtinut il turnam peste caracatita.
Si putem servi.
Cantitate:
1 buc
(caracatita)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
70 min
Data publicarii:
Sursa:
daniela