Pangasius pane

A
Pangasius pane

Oricat de controversat ar fi pestele pangasius, la un moment dat tot iti face cu ochiul un file din raft, numai bun de preparat pane.

Ingrediente

Pangasius file
1 kg
Faina alba
100 kg
Sare
1 g
Lamaie
1 buc
Oua
3 buc

Pasi de urmat

1

Pestele se spala si se scurge bine pe un prosop curat.

2

Se trece prin faina de grau pe ambele parti.

3

Ouale se bat bine cu 1 lingura de faina si sare. Prin acest aluat omogen trecem pestele si-l punem la prajit.

4

Se pune la prajit in ulei incins.

5

Prajim pestele pane la foc mic spre mediu.

6

Servim cu zeama de lamaie si mamaliguta.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Colectii: Mancaruri cu PESTE

Comentarii

Ionela oana
Ionela Mihaila (Ionela oana) 26 ian 2013, 15:49

De cand am un baietel am inclus mai des pestele in meniul nostru,asa ca l-am facut! Foarte usor si repede de facut si mai ales delicios