Ingrediente
●
Ulei de masline
1 lingura
●
Sare
1 lingurita
sau doua
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aici am postat necesarul de ingrediente, o cantitate mica, numai pentru mine si sa vadeti si voi.Pestele se curata ,se taie capul,coada, eu tai si toate aripile cu foarfeca,dar puteti si sa le lasati.Se spala si se sterge,apoi se pune intr-o tava care merge la cuptor.
Pas 2
Punem condimentele pe rand,vedeti ca dupa ce le-am pus, am eliminat si recipientii in care i-am avut. Punem sarea si piperul. Piper un varf de cutit, dar nu am putut scrieasa la cantitati.
Pas 3
Adaugam o foaie de dafin rupta in doua, care este suficienta si usturoiul taiat bucatele.
Pas 4
Acuma punem sucul de rosii. Eu am pus bulion de casa,dar puteti pune ce doriti. O conserva sau cutie de carton de 400 gr,cu rosii intregi si atunci le blendati sau cu rosii cuburi si atunci le lasati asa.Ce doriti,aveti si va place.
Pas 5
Iata ca am ajuns si la ultimul ingredient : ueiul.O lingura plina este suficient, macroul fiind un peste gras.
Pas 6
Tava se acopera cu folie de aluminiu daca nu atinge pestele. Daca-l atinge,puneti inainte o foaie de copt,apoi cea de aluminiu. Il bagati in cuptorul preincalzit la 200 gr. pentru 30 de minute total. Dupa 15 minute scoateti folia si mai lasati inca 15 minute. Este suficient pentru acest peste care nu necesita mult timp de preparare. Daca doriti, cand scoateti folia, puteti adauga cateva felii de lamaie sau 30 ml.de vin alb. Eu nu am pus.
Pas 7
Am scos tava din cuptor, si asezam pe farfurie.
Pas 8
Se face o mamaliguta si se presara putina frunza de patrunjel peste peste.
Sper sa va fi placut aceasta reteta si s-o incercati ca pe bune...merita.
POFTA BUNA.!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: