Ingrediente
●
Piper alb, sare, rosmarin, cimbru
2 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Morcovul, ceapa si cartofii se taie felii subtiri, se aseaza in doua straturi intr-un vas termorezistent cu ulei si se presara cu condimente. Ultimul strat este format din felii subtiri de mere. Se da la cuptor la foc mwdiu impreuna cu 50 ml de apa pentru 30 de minute.
Pas 2
Dupa 30 de minute, fara a mesteca legumele asezam pestele peste legume.
Pas 3
Acoeprim vasul cu folie de aluminiu sau capac si dam la cuptor pentru 15 minute. Dupa acest timp scoatem capacul sau folia si lasam inca 5 minute sa se rumeneasca.
Pas 4
Daca dorim pestele mai prajit putem sa luam capacul mai devreme.
Pas 5
Servim cald cu mamaliguta!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
80 min
Data publicarii: