Ciorba de legume de primavara

Ciorba de legume de primavara

O ciorba foarte bogata in legume si verdeata, deci sanatoasa, cu multe vitamine asa cum avem nevoie primavara.

Ingrediente

Ceapa
1 buc
Morcovi
3 buc
Telina
50 g
Pastarnac
2 buc
(mici)
Dovlecei
2 buc
Ardei gras
1 buc
Cartofi
2 buc
(mici)
Loboda
1 buc
(legatura)
Salata verde
1 buc
Leustean
1 buc
(legatura)
Oua
2 buc
Bors
500 ml
Sare
2 linguri

Pasi de urmat

1

Pregatim legumele, le curatam si le spalam bine.

2

Tocam ceapa marunt si o punem in oala, umpluta jumatate cu apa, pe foc.

3

Adaugam imediat morcovii, pastarnacul si telina date pe razatoare.

4

Apoi merge si dovlecelul taiat cuburi.

5

Urmeaza si ardeiul gras taiat  mai maricel.

6

Punem si cartofii taiati asa ca pentru ciorba.

7

Dupa ce legumele au fiert, sunt patrunse, adaugam salata si loboda taiate fidelute.

8

Si imediat punem leusteanul tocat, borsul dat intr-un fiert separat si ouale batute. Potrivim de sare si dupa 5 minute oprim focul.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 bucati (portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Colectii: Supe si ciorbe, Legume

Comentarii

van nuvel
van nuvel 27 ian 2015, 18:29

Buna

  Am FAcut aceasta ciorbita si mi a iesit f bune sotul super incatat. 

multumesc Lena