Ingrediente
●
Lobodă
1 buc
(legătură)
●
Leuștean
1 buc
(legătură)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim legumele, le curățăm și le spălăm bine.
Pas 2
Tocăm ceapa mărunt și o punem în oală, umplută jumătate cu apă, pe foc.
Pas 3
Adăugăm imediat morcovii, păstârnacul și țelina date pe răzătoare.
Pas 4
Apoi merge și dovlecelul tăiat cuburi.
Pas 5
Urmează și ardeiul gras tăiat mai măricel.
Pas 6
Punem și cartofii tăiați așa ca pentru ciorbă.
Pas 7
După ce legumele au fiert, sunt pătrunse, adăugăm salata și loboda tăiate fâșii.
Pas 8
Și imediat punem leușteanul tocat, borșul dat într-un fiert separat și ouăle bătute. Potrivim de sare și după 5 minute oprim focul.
Cantitate:
6 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării: