Macrou cu legume la cuptor

Macrou cu legume la cuptor

Macroul este un peste foarte gustos, dupa parerea mea, extrem de raspandit, nu foarte scump si sanatos pentru organism. Am citit multe lucruri bune despre ce contine si de ce sa-l consumam si va sfatuiesc sa o faceti .

Ingrediente

Macrou
3 buc
Ceapa
1 buc
Morcovi
2 buc
Telina
1 buc
(100g)
Ardei gras
1 buc
Ulei
3 linguri
Vin
100 ml
Apa
100 ml
Frunza de dafin
3 buc
Condiment pt peste
1 linguri
Sare,piper
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Curatam si spalam legumele.

2

Taiem ceapa ceva mai maricel si o punem la calit in tigaia cu uleiul incins.

3

Agaugam morcovii si telina date pe razatoarea mare.

4

Dupa 5 minute punem si ardeiul gras tocat.

5

Agaugam vinul, apa, dafinul, sare si piper dupa gust. Amestecam si mai lasam vreo 2 minute pe foc.

6

Aceste legume calite le punem intr-o tava, ca si "pat" pentru pesti.

7

Curatam si spalam macrourile.

8

Le dam bine cu condimente pentru peste, atat la exterior cat si in interior. Bagam tava in cuptorul incins pentru 30-40 de minute.

9

Cand s-au rumenit suficient le scoatem si le putem servi cu lamaie stoarsa pe deasupra.

       POFTA    BUNA!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 3 bucati
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Nota: 4 (1 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

RRaluca
RRaluca 02 mai 2015, 17:12

Dupa ce asezam macroul pe patul de legume, nu mai adaug am deloc apa, inainte sa bagam tava in cupto? Nu se ard legumele?

mavram02
mavram02 12 mar 2016, 19:03

O reteta excelenta. Multumiri pentru reteta.

Nota mea pentru reteta: