Ingrediente
●
Pulpe de pui de țară
2 buc
●
Pătrunjel rădăcină
1 buc
●
Suc de roșii
250 ml
preparat în casă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pulpele se spală bine și se pun la fiert.
Pas 2
Eu folosesc oală sub presiune pentru a micșora timpul fierberii și a evita aburii din bucătărie. Las să fiarbă până ce iau spuma și apoi pun capacul sub presiune.
Pas 3
Pulpele sunt fierte când carnea se desprinde de pe os.
Pas 4
Adăugăm ceapa și ardeiul tăiate și celelalte legume rase.
Pas 5
După 5 minute adăugăm orezul și lăsăm să fiarbă încă 15 minute. După acest timp adăugăm sucul de roșii încălzit și potrivim gustul de sare.
Pas 6
La final punem pătrunjel și leuștean tăiat mărunt și acoperim cu capacul.
Pas 7
Alegem cărnița de pe os și servim caldă!
Poftă bună!
Cantitate:
8 buc
(porții)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
expert
Timp total de pregătire:
200 min
Data publicării: