Ciorbă de pasăre

A
Ciorbă de pasăre

O ciorbică dulce și bună pentru copilași și oameni mari!

Ingrediente

Pulpe de pui de țară
2 buc
   
Ceapă
1 buc
   
Păstârnac
1 buc
   
Pătrunjel rădăcină
1 buc
   
Morcovi
2 buc
   
Suc de roșii
250 ml
preparat în casă
Sare
2 g
   
Orez
4 linguri
   
Ardei gras
1 buc
   

Pași de urmat

Pas 1

Pulpele se spală bine și se pun la fiert.

Ciorbă de pasăre - Pas 1
Pas 2

Eu folosesc oală sub presiune pentru a micșora timpul fierberii și a evita aburii din bucătărie. Las să fiarbă până ce iau spuma și apoi pun capacul sub presiune.

Ciorbă de pasăre - Pas 2
Pas 3

Pulpele sunt fierte când carnea se desprinde de pe os.

Ciorbă de pasăre - Pas 3
Pas 4

Adăugăm ceapa și ardeiul tăiate și celelalte legume rase.

Ciorbă de pasăre - Pas 4
Pas 5

După 5 minute adăugăm orezul și lăsăm să fiarbă încă 15 minute. După acest timp adăugăm sucul de roșii încălzit și potrivim gustul de sare.

 

Ciorbă de pasăre - Pas 5
Pas 6

La final punem pătrunjel și leuștean tăiat mărunt și acoperim cu capacul.

Ciorbă de pasăre - Pas 6
Pas 7

Alegem cărnița de pe os și servim caldă!

Poftă bună!

Ciorbă de pasăre - Pas 7

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 8 buc (porții)
Timp de preparare: 120 min
Dificultate: expert
Timp total de pregătire: 200 min
Data publicării:
Colecții: Supe și ciorbe

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!