Ingrediente
●
Pulpe de pui de tara
2 buc
●
Patrunjel radacina
1 buc
●
Suc de rosii
250 ml
preparat in casa
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pulpele se spala bine si se pun la fiert.
Pas 2
Eu folosesc oala sub presiune pentru a micsora timpul fierberii si a evita aburii din bucatari. Las sa fiarba pana ce iau spuma si apoi pun capacul sub presiune.
Pas 3
Pulpele sunt fierte cand carnea se desprinde de pe os.
Pas 4
Adaugam ceapa si ardeiul taiate si celelalte legume rase.
Pas 5
Duap 5 minute adaugam orezul si lasam sa fiarba inca 15 minute. Dupa acest timp adaugam sucul de rosii incalzit si potrivim gustul de sare.
Pas 6
La final punem patrunjel si leustean taiat marunt si acoperim cu capacul.
Pas 7
Alegem carnita de pe os si servim calda!
Pofta buna!
Cantitate:
8 buc
(portii)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
expert
Timp total de pregatire:
200 min
Data publicarii: