Ingrediente
●
Fasole uscata (pestrita)
300 g
●
Coaste de porc afumate
800 g
(orice afumatura)
●
Patrunjel
1 buc
(legatura mica)
●
Pasta de tomate
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalam fasolea si o lasam la inmuiat in apa rece peste noapte, dupa care se scurge, se pune alta apa si se pune la fiert. Se schimba apa de fierbere de 2-3 ori, inlocuindu-se cu apa fiarta separat.
Pas 2
Pregatim legumele, le curatam si le spalam.
Pas 3
Dupa ce am facut ultima schimbare a apei de fierbere, se adauga afumatura. Lasam sa fiarba bine la foc mic.
Pas 4
Tocam ceapa marunt si o adaugam cand fasolea este aproape fiarta.
Pas 5
Dupa ceapa, punem si zarzavatul taiat marunt sau dat pe razatoare.
Pas 6
Adaugam tarhonul, usturoiul si patrunjelul tocate marunt.
Pas 7
Dupa ce toate ingredientele sunt fierte, punem pasta de rosii (diluata in putina zeama) si sare. Apoi acrim ciorba cu otet dupa gust. Inainte de servire se poate adauga verdeata tocata.
POFTA BUNA!
Cantitate:
6 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
65 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)