Ingrediente
●
Loboda
2 buc
(legaturi)
●
Stevie
2 buc
(legaturi)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Curatam si spalam bine legumele.
2
Taiem ceapa marunt, iar morcovii, telina si pastarnacul le dam pe razatoare si le punem la fiert. Punem si o lingura de sare.
3
Punem orezul intr-un vas cu apa pentru a-l spala bine.
4
La vreo 5 minute de cand fierb primele legume, adaugam si ardeiul gras tocat.
5
Taiem loboda si stevia fideluta, iar dupa alte 7 minute de fierbere le adaugam in ciorba.
7
Tot acum punem deasemenea si tarhonul tocat. (Eu am avut uscat, dar daca aveti verde stiu ca se opareste inainte de a-l toca.) Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce orezul este fiert.
8
Se amesteca bine smantana cu oul si cu faina, iar apoi se adauga peste acest amestec si un polonic de zeama din ciorba. Se toarna cu totul in ciorba amestecand usor.
9
Se continua fierberea cateva minute, dupa care se potriveste gustul cu sare si otet. Se poate servi fie fierbinte fie rece.
POFTA BUNA!
Cantitate:
6 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii: