Ingrediente
●
Oase cu carne(vita/porc)
1 kg
am folosit de vita
●
Patrunjel verde
1 buc
o leg.
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fierbi oasele bine, pana cand carnea e moale, in procesul fierberii nu uiti sa aduni spuma si sa adaugi sare dupa gust.
Pas 2
Intre timp, pregatesti legumele,toci cepele, dai morcovii prin razatoare, . Calesti ceapa si morcovul cu putin ulei, daca mai e nevoie, adaugi putina apa.
Pas 3
Adaugi ceapa si morcovul calite in cratita.Adaugi si cartifii taiati cubulete.
Pas 4
Separat calesti sfecla data prin razatoare.
Pas 5
Cand cartofii sunt aproape gata, adaugi sfecla
Pas 6
Lasi sa dea un clocot si imediat adaugi si varza murata, tocata marunt. Acreala verzei ajuta sfecla sa nu-si schimbe culoarea si borsul sa fie rosu
Cantitate:
4 l
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: