Hering la grătar

A
Hering la grătar

O rețetă pe care o prepar la grătar în aer liber. Carnea heringului iese este deosebit de dulce și gustoasă.

Ingrediente

Hering congelat
1 kg
   
Vegeta
50 g
   
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
   
Lămâie
1 buc
pentru servire

Pași de urmat

Pas 1

Heringul se spală și se scurge bine. Se unge bine cu ulei și se presară cu vegeta.

Hering la grătar - Pas 1
Pas 2

Heringul se pune pe grătar pe un foc nu foarte puternic.

Hering la grătar - Pas 2
Pas 3

Se întoarce pe ambele părți.

Hering la grătar - Pas 3
Pas 4

Se servește stropit cu zeamă de lămâie și cu mămăliguță.

Poftă bună!

Hering la grătar - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 buc
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 60 min
Data publicării:

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!