Aripioare crocante cu fulgi de ovaz

Aripioare crocante cu fulgi de ovaz

Cand aveti pofta de aripioare picante de la fast food, le puteti inlocuii cu unele asemanatoare facute in casa.

Ingrediente

Aripioare de pui
10 buc
Mustar
3 linguri
Oua
2 buc
Faina alba
4 linguri
Pesmet
5 linguri
Fulgi de ovaz
2 linguri
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurite
Sare,piper
1 lingurite
Ulei pentru prajit
100 ml

Pasi de urmat

1

Spalam aripioarele si le taiem aceea parte necomestibila. Le punem intr-un vas  si le amestecam bine impreuna cu 2-3 linguri de mustar si putina sare si piper. Le lasam unse asa la rece vreo 1-2 ore.

2

Ne pregatim trei vase: unul cu faina, al doilea cu ouale batute si al treilea cu pesmetul amestecat cu fulgii de ovaz, sare si boiaua.

3

Punem o tigaie mai adanca si cu mai mult ulei la incins. Luam cate o aripioara si o dam intai prin faina, apoi prin ou si prin pesmet.

4

Le punem la prajit in uleiul bine incins si le rumenim pe ambele parti.

5

Merg de minune servite cu usturoi, asa ca in timp ce se prajesc faceti si o smantana cu usturoi.   POFTA   BUNA  !  

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 kilogram
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 120 min
Data publicarii:
Colectii: Mancaruri cu CARNE

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !