Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
1 buc
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
●
Ulei pentru prajit
300 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalam pieptul de pui si il taiem fasii cam de 2 cm grosime.
Pas 2
Dam bucatile de pui prin faina amestecata cu sare si boia ( eu s-a intamplat sa raman fara boia si am pus niste piper).
Pas 3
Batem ouale bine cu un praf de sare si dam puiul prin ele.
Pas 4
Fulgii de porumb ii punem in ceva si ii strivim putin, ii maruntim.
Pas 5
Fasiile de pui dupa ce le-am dat prin faina, ou, le dam prin fulgii de porumb maruntiti.
Pas 6
Incingem tigaia cu ulei si punem bucatile de pui la prajit pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Pas 7
Se pot servi atat calde cat si reci, cu diverse garnituri si cu o maioneza cu usturoi.
POFTA BUNA !
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)