Ciocanele de pui la tava

Ciocanele de pui la tava

Cand vii spre casa de undeva, serviciu ... si stii ca nu ai nimic pregatit de mancare, poti cumpara de pe drum o casoleta de pulpite inferioare de pui si le poti face dupa aceasta reteta imediat. Cand intrii pe usa doar te speli pe maini, iti pui un sort si te apuci de ele si in 10 minute le-ai si bagat la cuptor, iar apoi cat se fac ele, ai timp sa te schimbi, sa pui de un piure si sa te pregatesti de masa.

Ingrediente

Ciocanele de pui
800 g
(o casoleta)
Vin alb
150 ml
Mujdei de ustusoi
150 ml
Condimente pentru pui
1 lingura
Cimbru uscat
1 lingurita

Pasi de urmat

1

Spalam bine pulpitele de pui si ne pregatim mujdeiul si vinul.

2

Le punem intr-o tavita, le condimentam dupa gust si le introducem in cuptorul preincalzit.

3

Cam dupa 40 de minute, cand s-au patruns si s-au rumenit frumos, le scoatem si le servim.

     POFTA  BUNA!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 buc
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 50 min
Data publicarii:
Colectii: Mancaruri cu CARNE, Pui

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !