Ingrediente
●
Piept de pui
8 buc
(felii), sau de curcan
●
Oua de prepelita
8 buc
fierte
●
Jambon afumat
8 buc
(felii), sau sunca presata
●
Cascaval
30 g
taiat bastonase
●
Faina alba
50 g
pt. pane
●
Sare,piper,curry
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele. Fileurile de piept de pui (sau de curcan) se bat un pic daca nu sunt taiate foarte subtiri si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeiul si morcovul se taie bastonase. Cascavalul puteti sa-l puneti si felii (eu l-am taiat la fel ca ardeii).
Pas 2
Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o felie de jambon, cate doua bucati de ardei, cascaval si morcov. In mijloc punem oul de prepelita fiert si rulam cu grija si marginile le bagam in interior. Pudram cu un pic de curry pe exterior.
Pas 3
Dam prin faina si apoi prin ou fiecare rulou, cu grija sa nu se desfaca ...
Pas 4
... si le prajim in uleiul incalzit in prealabil. Le scoatem pe hartie de bucatarie.
Se pot consuma asa calde cu pireu de cartofi si compot de piersici ( este mancarea preferata a fiicei mele).
Cantitate:
8 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: