Ingrediente
●
Piept de pui
8 buc
(felii), sau de curcan
●
Ouă de prepeliță
8 buc
fierte
●
Jambon afumat
8 buc
(felii), sau șuncă presată
●
Cașcaval
30 g
tăiat bastonașe
●
Făină albă
50 g
pt. pane
●
Sare, piper, curry
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele. Fileurile de piept de pui (sau de curcan) se bat un pic dacă nu sunt tăiate foarte subțiri și se condimentează cu sare și piper. Ardeiul și morcovul se taie bastonașe. Cașcavalul puteți să-l puneți și felii (eu l-am tăiat la fel ca ardeii).
Pas 2
Pe fiecare bucată de piept de pui se pune o felie de jambon, câte două bucăți de ardei, cașcaval și morcov. În mijloc punem oul de prepeliță fiert și rulăm cu grijă și marginile le băgăm în interior. Pudrăm cu un pic de curry pe exterior.
Pas 3
Dăm prin făină și apoi prin ou fiecare rulou, cu grijă să nu se desfacă ...
Pas 4
... și le prăjim în uleiul încâlzit în prealabil. Le scoatem pe hârtie de bucătărie.
Se pot consuma așa calde cu piure de cartofi și compot de piersici (este mâncarea preferată a fiicei mele).
Cantitate:
8 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: