Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Un preparat care poate fi servit rece ca aperitiv dar si cald. La fel de bune sunt la cuptor, fara sa le mai prajim si asa au mai putine calorii si este si mai simplu de facut.

Ingrediente

Piept de pui
8 buc
(felii), sau de curcan
Oua de prepelita
8 buc
fierte
Jambon afumat
8 buc
(felii), sau sunca presata
Cascaval
30 g
taiat bastonase
Ardei rosu
50 g
la fel
Ardei vedre
50 g
Morcovi
50 g
-!!-
Oua
2 buc
Faina alba
50 g
pt. pane
Sare,piper,curry
1 lingurite
dupa gust
Ulei
500 g
pt. prajit

Pasi de urmat

1

Pregatim ingredientele. Fileurile de piept de pui (sau de curcan) se bat un pic daca nu sunt taiate foarte subtiri si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeiul si morcovul se taie bastonase. Cascavalul puteti sa-l puneti si felii (eu l-am taiat la fel ca ardeii).

2

Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o felie de jambon, cate doua bucati de ardei, cascaval si morcov. In mijloc punem oul de prepelita fiert si rulam cu grija si marginile le bagam in interior. Pudram cu un pic de curry pe exterior.

3

Dam prin faina si apoi prin ou fiecare rulou, cu grija sa nu se desfaca ...

4

... si le prajim in uleiul incalzit in prealabil. Le scoatem pe hartie de bucatarie.

Se pot consuma asa calde cu pireu de cartofi si compot de piersici ( este mancarea preferata a fiicei mele).

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 8 bucati
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

viosom
viosom 02 mar 2011, 11:16

ce rulouri apetisante,morcovul il pui nefiert? am sa probez o data macar si sata pt.ca-i prai\jit merge incercat odata.