Ingrediente
●
Piept de pui
1 buc
(500-600g)
●
Rosii cherry medii
6 buc
●
Ciuperci albe proaspete
6 buc
●
Ardei gras galben
1 buc
(un sfert din el)
●
Ardei gras rosu
1 buc
(un sfert din el)
●
Ardei gras verde
1 buc
(un sfert din el)
●
Vin alb demisec
1 pahar
●
Usturoi
1 buc
(un catel)
●
Sare si piper
1 lingurita
(dupa gust)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul de masline...in care ati pus inainte catelul de usturoi un pic la prajit, necuratat (se inlatura cand se pune pieptul la prajit)
Pas 2
Se prajeste pe ambele parti pana devine auriu(cca 5,6 min).
Pas 3
Cand pieptul este auriu adaugati peste el un pahar de vin si lasati pana acesta se evapora.
Pas 4
Intre timp se pregatesc legumele...se spala si se taie.
Pas 5
Cand vinul s-a evaporat, se adauga legumele si un pahar cu apa.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic(cca 10-15 min pana se intrepatrund legumele) sa scada pana se obtine un sos dens (amestecati din cand in cand).
Pas 6
La final se adauga sare si piper dupa gust si patrunjel tocat marunt... sa arate cam asa .
Pofta buna !
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: