Ingrediente
●
Aripioare de pui
10 buc
●
Fulgi de ovaz
2 linguri
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
●
Ulei pentru prajit
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalam aripioarele si le taiem aceea parte necomestibila. Le punem intr-un vas si le amestecam bine impreuna cu 2-3 linguri de mustar si putina sare si piper. Le lasam unse asa la rece vreo 1-2 ore.
Pas 2
Ne pregatim trei vase: unul cu faina, al doilea cu ouale batute si al treilea cu pesmetul amestecat cu fulgii de ovaz, sare si boiaua.
Pas 3
Punem o tigaie mai adanca si cu mai mult ulei la incins. Luam cate o aripioara si o dam intai prin faina, apoi prin ou si prin pesmet.
Pas 4
Le punem la prajit in uleiul bine incins si le rumenim pe ambele parti.
Pas 5
Merg de minune servite cu usturoi, asa ca in timp ce se prajesc faceti si o smantana cu usturoi. POFTA BUNA !
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: