Ingrediente
●
Aripioare de pui
10 buc
●
Fulgi de ovăz
2 linguri
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
●
Sare, piper
1 lingurita
●
Ulei pentru prăjit
100 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălăm aripioarele și le tăiem acea parte necomestibilă. Le punem într-un vas și le amestecăm bine împreună cu 2-3 linguri de muștar și puțină sare și piper. Le lăsăm unse așa la rece vreo 1-2 ore.
Pas 2
Ne pregătim trei vase: unul cu făină, al doilea cu ouăle bătute și al treilea cu pesmetul amestecat cu fulgii de ovăz, sare și boiaua.
Pas 3
Punem o tigaie mai adâncă și cu mai mult ulei la încins. Luăm câte o aripioară și o dăm întâi prin făină, apoi prin ou și prin pesmet.
Pas 4
Le punem la prăjit în uleiul bine încins și le rumenim pe ambele părți.
Pas 5
Merg de minune servite cu usturoi, așa că în timp ce se prăjesc faceți și o smântână cu usturoi. POFTĂ BUNĂ! 
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării: