Budinca de paste
O reteta deosebit de simpla, gustoasa si ingenioasa. Perfecta pentru zilele in care sunteti in pana de timp si idei.
Recomand cu incredere, mai ales ca a trecut testul cel mai important - sotul meu :) A spus ca este o combinatie perfecta.
Se poate adauga si ceapa in momentul calirii carnii cu ciupercile, eu nu am pus pentru ca sotului nu-i place ceapa.
Ingrediente
●
Ciuperci conservate
1 buc
cutie
●
Ulei de floarea soarelui
25 g
●
Busuioc uscat
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea spalata si maruntita se caleste sub capac in jur de 10 min, se adauga ciupercile, se mai caleste un pic si se adauga sarea, piperul si busuiocul.
Pas 2
In acelas timp se fierb pastele in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se amesteca cu carnea si ciupercile calite si se pun intr-un vas de iena.
Pas 3
Se rade cascavalul deasupa si se pun la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Pas 4
Sunt gata cand cascavalul s-a topit si s-a rumenit un pic.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)