Budinca de paste

Budinca de paste

O reteta deosebit de simpla, gustoasa si ingenioasa. Perfecta pentru zilele in care sunteti in pana de timp si idei.

Recomand cu incredere, mai ales ca a trecut testul cel mai important - sotul meu :) A spus ca este o combinatie perfecta.

Se poate adauga si ceapa in momentul calirii carnii cu ciupercile, eu nu am pus pentru ca sotului nu-i place ceapa.

Ingrediente

Carne de pui
300 g
Paste grau dur
300 g
Ciuperci conservate
1 buc
cutie
Cascaval clasic
200 g
Ulei de floarea soarelui
25 g
Sare
2 lingurite
Piper
1 lingurite
Busuioc uscat
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Carnea spalata si maruntita se caleste sub capac in jur de 10 min, se adauga ciupercile, se mai caleste un pic si se adauga sarea, piperul si busuiocul.

2

In acelas timp se fierb pastele in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se amesteca cu carnea si ciupercile calite si se pun intr-un vas de iena.

3

Se rade cascavalul deasupa si se pun la cuptor pentru aproximativ 20 min.

4

Sunt gata cand cascavalul s-a topit si s-a rumenit un pic.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 600 grame
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Nota: 5 (3 voturi)
Colectii: Paste

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

lena
Elena (lena) 02 feb 2011, 21:48

Merci de reteta Galia! Foarte apetisanta!

Ellena
Elena (Ellena) 02 feb 2011, 21:48

Arata f.bine Galia! Rapid si usor de facut! Felicitari!

Nota mea pentru reteta:
bia cris
mangiru bia cris (bia cris) 03 feb 2011, 14:12

chiar mi-ai facut pofta .... doar ca mie nu imi place busuioc in afara de busuioc ce as putea sa pun ...cioa

Galia
Galia 03 feb 2011, 19:02

Daca nu-ti place busuiocul - nu pui. E bine si asa.

Nota mea pentru reteta:
carmiyna
carmiyna 31 oct 2012, 08:40

super bune....

Nota mea pentru reteta: