Ingrediente
●
Carne tocată de porc
500 g
sau orice alt tip de carne preferați
●
Usturoi
4 buc
câțiva căței de usturoi după gust
●
Pătrunjel verde
1 buc
eu am avut uscat
●
Sare și piper
3 g
după gust
●
Pâine
1 buc
înmuiată în apă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Ceapa se toacă mărunt, usturoiul se pisează, pâinea se stoarce bine de apă și se pun toate peste carne.
Se adaugă sare, piper și verdeață după gust.
Pas 3
Se formează biluțe din carne și se dau prin făină.
Pas 4
Se prăjesc în ulei încins și se servesc calde alături de orice garnitură preferată.
Poftă bună!
Cantitate:
20 buc
(Ies destule)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)