Ingrediente
●
Ardei gras galben
1 buc
(jumatate din el)
●
Ardei gras rosu
1 buc
(jumatate din el)
●
Ardei gras verde
1 buc
(jumatate din el)
●
Patrunjel verde
1 buc
(cateva fire)
●
Grau
2 pahare
(2 pahare )
●
Bulion de rosii
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele...
Pas 2
Legumele se spala, se curata si si taie marunt.Rosia se adauga un pic mai tarziu.
Pas 3
Punem uleiul intr-o tigaie,apoi legumele la calit pentru 3,4 minute
Pas 4
Se adauga si rosia taiata cubulete.
Pas 5
Apoi se adauga doua pahare de grau, se se imprieteneasca si el cu legumele
.Se amesteca bine.
Pas 6
Se adauga o lingurita de bulion....
Pas 7
Apoi se adauga cele 4 pahare de apa calda(masurati cu acelasi pahar cu care ati pus graul), cubul de legume si se lasa sa fiarba timp de 10-12 minute(pana scade apa de tot).
Pas 8
Si aici produsul final 
Pas 9
Asa mi-am servit puiutul (de aproape 4 ani) la amiaza
...am mai adaugat si un steak haché( carne de vita toacata, facuta sub forma de galeta,care se face pe gratar sau se prajeste in tigaie).
Sper sa incercati si voi ,este o reteta sanatoasa si gustoasa.Se poate servi ca atare sau ca garnitura.
POFTA BUNA ! 
Pas 10
Asa arata cutia cu grau aici,in Franta...sper sa gasiti si voi in Romania, pentru ca e foarte bun.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
25 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)