Piept la cuptor cu legume

A
Piept la cuptor cu legume

Pregatesc cu drag aceasta reteta duminica, avand in acelasi timp si carne si legume!

Ingrediente

Piept de pui dezosat
600 g
Cartofi
5 buc
Morcovi
3 buc
Usturoi
1 buc
capatana
Cascaval afumat
100 g
Sare, piper negru, cimbru
2 g
dupa gust

Pasi de urmat

1

Pieptul de pui se spala si se taie cuburi mari.

2

Intr-un vas yena termorezistent cu capac punem straturi: cartofii felii, morcov felii, piept, usturoi.

3

Dupa ce condimentam adaugam ultimul strat de cartofi. Adaugam la final 100-150 ml apa si punem la cuptor la foc mediu pana se fac legumele. Daca doriti mai rumeniti lasati ultimele 15 minute vasul fara capac.

4

Scoatem din tava fierbinti si asezam tot pe straturi. Ultimul strat va fi format din cascavalul ras. Cand se topeste cascavalul se poate servi.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 90 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 120 min
Data publicarii:
Colectii: Legume

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !