Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
600 g
●
Sare, piper negru, cimbru
2 g
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spala si se taie cuburi mari.
Pas 2
Intr-un vas yena termorezistent cu capac punem straturi: cartofii felii, morcov felii, piept, usturoi.
Pas 3
Dupa ce condimentam adaugam ultimul strat de cartofi. Adaugam la final 100-150 ml apa si punem la cuptor la foc mediu pana se fac legumele. Daca doriti mai rumeniti lasati ultimele 15 minute vasul fara capac.
Pas 4
Scoatem din tava fierbinti si asezam tot pe straturi. Ultimul strat va fi format din cascavalul ras. Cand se topeste cascavalul se poate servi.
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: