Piept la cuptor cu legume

A
Piept la cuptor cu legume

Pregatesc cu drag aceasta reteta duminica, avand in acelasi timp si carne si legume!

Ingrediente

Piept de pui dezosat
600 g
Cartofi
5 buc
Morcovi
3 buc
Usturoi
1 buc
capatana
Cascaval afumat
100 g
Sare, piper negru, cimbru
2 g
dupa gust

Pasi de urmat

1

Pieptul de pui se spala si se taie cuburi mari.

2

Intr-un vas yena termorezistent cu capac punem straturi: cartofii felii, morcov felii, piept, usturoi.

3

Dupa ce condimentam adaugam ultimul strat de cartofi. Adaugam la final 100-150 ml apa si punem la cuptor la foc mediu pana se fac legumele. Daca doriti mai rumeniti lasati ultimele 15 minute vasul fara capac.

4

Scoatem din tava fierbinti si asezam tot pe straturi. Ultimul strat va fi format din cascavalul ras. Cand se topeste cascavalul se poate servi.

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 90 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 120 min
Data publicarii:
Colectii: Legume

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !