Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
600 g
●
Sare, piper negru, cimbru
2 g
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spală și se taie cuburi mari.
Pas 2
Într-un vas yena termorezistent cu capac punem straturi: cartofii felii, morcov felii, piept, usturoi.
Pas 3
După ce condimentăm adăugăm ultimul strat de cartofi. Adăugăm la final 100-150 ml apă și punem la cuptor la foc mediu până se fac legumele. Dacă doriți mai rumenit, lăsați ultimele 15 minute vasul fără capac.
Pas 4
Scoatem din tavă fierbinți și așezăm tot pe straturi. Ultimul strat va fi format din cașcavalul ras. Când se topește cașcavalul se poate servi.
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării: