Omletă țărănească

Omletă țărănească

Vă prezint un mic-dejun copios. Foarte delicios și consistent. Se poate adăuga și o lingură de pastă de tomate dar eu o prefer așa.

Ingrediente

Ouă
3 buc
   
Șunculiță de casă
100 g
se poate folosi orice fel de șuncă
Ceapă roșie
1 buc
se poate folosi și ceapă albă
Sare și piper
10 g
după gust

Pași de urmat

Pas 1

Pregătim ingredientele.


Omletă țărănească - Pas 1
Pas 2

Ceapa se toacă mărunt și se pune la călit - fără ulei, împreună cu șunculița.


Omletă țărănească - Pas 2
Pas 3

Când s-au călit bine, se adaugă ouăle bătute bine cu sare și piper.


Omletă țărănească - Pas 3
Pas 4

Se servește caldă.

Poftă bună!

Omletă țărănească - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 buc (o porție)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 15 min
Data publicării:

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

lena
Elena (lena) 06 Feb 2011, 14:43

Asa o fac si eu cand am chef de ceva mai consistent la micul dejun.

Cori
Cori 26 Jan 2012, 19:44

Foarte bune omletele............ mmmmm preferatele mele 

Poza mea pentru rețetă: