Ingrediente
●
Scortisoara macinata
1 lingurita
●
Ulei de masline
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
Mixam ouale cu zaharul si incorporam laptele, uleiul si la final faina. Adaugam esenta de vanilie si scortisoara si lasam sa se odihneasca cat curatam merele.
3
Merele se curata de coaja si se taie felii de maxim 5 mm. Daca sunt acrisoare le puteti presara zahar pudra pe ele.
4
Trecem merele prin aluat si le punem la prajit in ulei.
5
Le scoatem pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei si le presaram cu zahar pudra vanilat. Se servesc caldute dar sunt la fel de gustoase si reci.
6
Cum sunt? Merele se topesc prin prajire dar isi pastreaza aroma, au insa si un gust placut de gogosi... Incercati reteta si veti vedea ce deliciu sunt!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: